Veel ervaring

Vanaf 1993 ben ik werkzaam als (vakblad) journalist en schreef in die jaren over en voor verschillende branches. Nog steeds schrijf ik over een breed scala aan onderwerpen maar heb een voorliefde voor horeca en catering. Mijn bedrijfsnaam is niet toevallig gekozen. De bar is immers het kloppend hart van ieder horecabedrijf of tijdens feestelijke events. Over alles wat zich afspeelt op of rondom de bar schrijf ik graag. De dranken die er geserveerd worden, de mensen die er werken, de ondernemers die er hun brood mee verdienen. Zakelijk als het moet, inlevend als dat nodig is, en met een vleugje humor als dat past.

Ik heb een groot en breed netwerk binnen de horecabranche. Opgebouwd als chef-redacteur van horecavakblad Misset Horeca waar ik met name verantwoordelijk was voor de artikelen en reportages over de cafésector. Hier stond ik aan de basis van de Café Top 100 en stelde deze jarenlang samen. Verder verzorgde ik de bekendste bierrubriek van het land Rondje Bier. En nog steeds schrijf ik graag over alle facetten van deze prachtige drank. Een aantal jaren geleden haalde ik ook mijn ‘bierdiploma’, Stibon 1. Voor mij is horeca meer dan een branche. Horeca is emotie. En dit aspect breng ik graag naar voren in mijn artikelen en (pers)berichten.

Wat doe ik nu?

Als freelance (horeca)journalist werk ik voor meerdere opdrachtgevers waaronder Misset Horeca, Mitra Magazine en losse uitgaven zoals de bierspecial Hop! van Albert Heijn en het recent verschenen Boon! Een koffiespecial, ook uitgegeven door Albert Heijn. Daarnaast ben ik redactioneel-coördinator van Misset Catering en verzorg 6x per jaar de uitgave van dit vakblad voor de cateringbranche. Verder schrijf ik met regelmaat persberichten en maak web-teksten. Ook heb ik zitting in de hoofdjury van de Café Top 100. Geïnteresseerd wat ik voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op.